Braun. Proiectat pentru a face diferența

Braun este o marcă germană premium în domeniul aparaturii electrocasnice.

Unii asociază marca Braun cu designul, având la bază munca de pionierat a lui Dieter Rams și a succesorilor săi. Alții se gândesc la inginerie germană și la inovație, cum ar fi primul pick-up cu capac de plexiglas sau inovațiile în turnarea suprafețelor de metal sau plastic. Mulți se gândesc pur și simplu la natura trainică a aparaturii Braun, recunoscută pentru fiabilitate, longevitate și durabilitate.

Toate aceste aspecte sunt adevărate și importante, însă Braun înseamnă mai mult decât atât. Braun vrea să meargă “dincolo de design”. Acest lucru nu înseamnă că designul nu mai este important pentru noi – astăzi el este chiar mai important ca oricând. A merge dincolo de design înseamnă a privi designul în contextul experienței consumatorului.

Obiectivul nostru este să proiectăm produse având detalii care fac diferența în viețile oamenilor, să dăm viață experiențelor consumatorilor prin ceea ce numim ”momentul Braun”. Ideea este rezumată prin sloganul nostru “Proiectat pentru a face diferența”.

90 de ani de istorie Braun. Lumea se schimbă. Braun arată calea.

Povestea de succes Braun poate fi rezumată astfel: inovații care schimbă vieți, tehnologie germană durabilă, design de pionierat. De la o companie mică de inginierie, la un brand internațional premium. Braun deschide uși către viitor cu produse create pentru a îmbunătăți viețile consumatorilor, fiind fidel sloganului “Proiectat pentru a face diferența”.

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate