Obiectivul nostru: excelență în import, promovare și distribuție

Despre companie

Superfood Company a început ca idee și oportunitate în anul 1992: Johan Georg Hibler, om de afaceri german, și-a dorit să importe pe piața din România produse de calitate destinate copiilor cu vârste între 0-3 ani.

Printre primele branduri partenere a fost Milupa Germania, pentru care Superfood Company era la acea vreme unic importator. Plecând de aici şi activând pe o piață în continuă creștere, ne-am dezvoltat constant serviciile și portofoliul de produse.

Din 1999, pe lângă servicii de import, am început dezvoltarea propriei rețele de distribuție, aceasta acoperind întreg teritoriul țării din anul 2005. În prezent distribuim produse în lanțurile mari de farmacii, în farmacii independente, spitale, magazine baby, supermarketuri și hypermarketuri. Astăzi, Superfood Company înseamnă import, promovare și distribuție pentru branduri de renume în segmentul farmaceutic, baby food, suplimente alimentare, produse de îngrijire și puericultură. Având 5 sucursale în țară și sediul în apropiere de București, acoperim cu succes toate nevoile clienților și partenerilor noștri, livrând calitate și încredere pentru clienții finali — părinții copiilor mici din România. Tot pentru clienții finali am creat magazinul online Primele Cumpărături, care conține întreg portofoliul propriu.

  • > 30 ani de experiență
  • 30 branduri internaționale
  • 6 depozite în România

Sucursalele Superfood Company

Cele 5 depozite situate în Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Iași și Timișoara, alături de sediul principal Superfood Company (avizat ca depozit de distribuție angro de medicamente), aflat în Pantelimon, pe Șoseaua de centură a capitalei, asigură acoperirea completă a teritoriului țării. Certificarea ISO 9001:2015 și implementarea sistemului Senior ERP cu integrare WMS asigură controlul strict al calității și eficienței tuturor serviciilor: de la depozitare până la livrare în punctele de vânzare.

Brașov

0749.201.006 brasov@superfood.ro Parcul lndustrial Roman, Strada Poienelor nr. 5, Hala 6 C, Brasov

București

Tel: 021 – 352.01.68 Fax: 021 – 352.01.61 office@superfood.ro Str. Izlazului nr. 3, Pantelimon, jud. Ilfov

Cluj-Napoca

0746333834 cluj@superfood.ro Str. Orastie, nr. 10, Depozit 15, Parc Logistic Transilvania, Cluj-Napoca

Craiova

0743.012.817 officecraiova@yahoo.com Comuna Bucovăţ, nr. 523, jud Dolj (incinta complexului KIRA-FEL VIO)

Iași

Tel: 0232 – 253.222 Fax: 0232 – 248.114 iasi@superfood.ro Soseaua Nicolina nr. 223 C, Iaşi (in incinta According Group)

Timișoara

0745.254.411 timisoara@superfood.ro Calea Lugojului nr.29, Comuna Giroda, jud. Timis (in incinta halei Black Sea)

Valorile noastre

Seriozitate, calitate și relații de business bazate pe încredere — acestea sunt „ingredientele” care ne-au adus în topul companiilor de distribuție. În selecția partenerilor noștri am apelat întotdeauna la criterii calitative foarte stricte, alegând să lucrăm cu branduri reputate și să oferim doar produse de încredere pe piața de profil. Ne luăm în serios rolul și misiunea pe piață, perfecționând și îmbunătățind continuu fiecare aspect al activității Superfood Company.

Misiune

Ca partener de import sau distribuție, Superfood Company garantează calitate, dedicare și eficiență. Prioritatea noastră este consolidarea parteneriatelor existente, dar suntem deschişi şi către eventuala posibilitate de lărgire a portofoliului.

Viziune

Suntem dedicați și responsabili în relațiile cu clienții și partenerii noștri. Cultivăm în cadrul organizației excelența și grija la detalii — prin care urmărim să depășim așteptările clienților.

Echipa Superfood Company

Imaginea Superfood Company este definită de oamenii care o reprezintă — de la top management la agenții noștri din teren. Credem în atragerea și reținerea oamenilor buni în toate ramurile de activitate și în cultivarea unui mediu de lucru prietenos, responsabil, corect, axat pe stimularea dezvoltării personale şi de echipă. De aceea, ne mândrim cu o echipă longevivă, mulți dintre profesioniștii noștri făcând parte din companie de peste un deceniu.

Hans Hibler — Preşedinte
Daniel Dărăban — Manager General
Delia Popa — Manager Marketing
Romulus Dărăban — Manager Vânzări

Cariere

Oportunitățile profesionale și mediul de lucru stimulant sunt doar două dintre motivele pentru care ți-ar plăcea să lucrezi cu noi. Cum poți aplica la unul dintre joburile disponibile? Printr-un email cu CV-ul tău atașat, trimis la adresa de email: office@superfood.ro, cu mențiunea „Recrutare” în subiectul emailului.

Posturi disponibile
Locație
Brand manager
București vezi detalii

Căutăm o persoană capabilă și dedicată, cu abilități de organizare și motivație pentru a atinge performanța. Persoana căutată are spirit de echipă şi loialitate şi îşi doreşte să „construiască” proiectele alocate şi să crească împreună cu ele. Cunoștințele de operare PC (Office Excel și Word, Thunderbird) sunt necesare. Cunoașterea limbii engleze poate reprezenta un avantaj.

Descrierea postului

Product Manager-ul elaborează, dezvoltă, implementează și urmărește realizarea activităților de promovare și vânzare a produselor la nivel național prin intermediul agenților de vânzări.

Ce oferim:
  • un pachet de motivare personalizat
  • posibilitatea de a construi o carieră solidă în acest domeniu
  • un mediu de lucru stimulant.

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate