Import și achiziții intra-comunitare

Superfood Company importă produse de la producători renumiți. Selecționăm cu atenție doar produsele cele mai sigure, eficiente și inovative în materie de puericultură, îngrijire, sarcină sau alimentație pentru sugari și copii mici. Deținem toate autorizațiile și certificările necesare pentru servicii de import la standarde conforme, inclusiv certificarea  Bio Garantie pentru comerțul cu produse ecologice (BIO).

Varietate de branduri internaționale

Ne mândrim cu un portofoliu vast de produse axate pe grupa de vârstă 0-3 ani. Printre brandurile noastre se regăsesc nume cunoscute precum: Braun, Baby-Nova, Humana, Hero, Organix, Medela sau Huggies.

Parteneriate de durată

Am dezvoltat de-a lungul timpului parteneriate de succes, bazate pe seriozitate și profesionalism. Avem toate atuurile necesare pentru a colabora cu producători de talie mare, oferind plus valoare prin serviciile noastre.

Calitate și siguranță

De la reglementările calitative stricte de pe piața de produse pentru copii până la autorizații și certificate de calitate, fiecare aspect e controlat și verificat în cazul fiecărui import/ fiecărei achiziţii, îndeplinind astfel cu succes cerințele exigente atât ale partenerilor, cât şi ale clienţilor noștri.

O rețea performantă de distribuție

Din 2005, rețeaua noastră de distribuție are acoperire națională, datorită celor 5 sucursale Superfood Company poziționate strategic în orașele: Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Craiova. Sediul companiei se află în Pantelimon, lângă Bucureşti. Zilnic distribuim mii de produse în rețeaua de farmacii, spitale şi magazine partenere.

Distribuție rapidă și sigură

Asigurăm distribuția produselor de tip farmaceutic și alimentar în condiții de siguranță specifice. Procesele noastre de lucru sunt gestionate cu  Senior ERP, care ne permite să controlăm în mod optim stocurile, trasabilitatea și distribuția produselor.

Acoperire la nivel național

Livrăm produsele oriunde în țară, datorită sucursalelor pe care le avem în fiecare regiune. Flota noastră este modernă și bine echipată pentru a asigura livrarea rapidă, eficientă și sigură a comenzilor.

Parteneriate cu retaileri importanți

Distribuim gama de produse în marile lanțuri de farmacii, farmacii independente, spitale, supermarketuri și hypermarketuri: DM, Cora, Auchan, Carrefour, Kaufland, Selgros și Mega Image.

Depozitele și flota Superfood Company

Managementul calității este prioritar pentru livrările produselor de tip farmaceutic și alimentar. Superfood Company dispune de toate mijloacele pentru a asigura servicii de distribuție la cel mai înalt standard de siguranță. Avizul de depozit de medicamente, cel pentru depozit de alimente și certificarea ISO 9001:2015 atestă conformitatea serviciilor noastre. În plus, certificarea Bio Garantie acoperă latura de comerț cu produse ecologice.

Capacitatea de stocare a depozitelor Superfood Company din țară și dotările moderne ale flotei de distribuție asigură livrarea în condiții optime a stocurilor de produse spre retaileri și clienți finali.

  • 6 depozite la nivelul întregii țări
  • 8000 metri pătrați suprafață totală de depozitare
  • 40 autoutilitare pentru distribuție

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate