Nivea este o marcă a producătorului german Beiersdorf, care activează pe piața mondială de skincare de peste 130 de ani. Beiersdorf investește în cercetare și inovație, oferind fiecărui consumator tipul de produs de care acesta are nevoie. Celelalte branduri de sub umbrela Beiersdorf sunt Eucerid, gama de produse dermocosmetice, și La Prairie, gama de produse cosmetice de lux.

Nivea a atins nivelul de brand iconic în industria cosmetică, fiind astăzi comercializat în 200 de țări. Lansată prima dată în anul 1911, crema Nivea și-a păstrat până astăzi ingredientele-cheie, textura mătăsoasă și parfumul ușor de recunoscut. Povestea NIvea a început odată ce farmacistul şi vizionarul întreprinzător dr. Dr. Oscar Troplowitz a înţeles potenţialul ingredientului Eucerit, un agent de emulsifiere descoperit de chimistul dr. Isaac Lifschütz. Cremele Nivea au devenit atât de populare, încât fac parte din amintirile a milioane de oameni, în ale căror familii a fost mereu o cremă Nivea, în cutia ei albastră din metal, gata pentru nevoile de hidratare și protecție a pielii pentru orice membru al familiei.

Superfood Company distribuie produse variate din gama Nivea în lanțurile de supermarketuri și hypermarketuri, în farmacii și magazine specializate.

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate