Alecto este un brand olandez de produse electronice foarte utile pentru părinți și nu numai: sisteme de supraveghere audio/video, termometre, cântare electronice, procesoare de mâncare pentru bebeluși și diverse alte device-uri smart.

Brandul Alecto face parte din grupul Hesdo BV, fondat în 1973 cu obiect de activitate în domeniul produselor electronice de larg consum și al produselor pentru telecomunicații. În prezent, Hesdo BV importă, dezvoltă și vinde produse electronice sub brandurile Alecto, Profon și Fysic. Hesdo BV este de asemenea distribuitor exclusiv în Olanda al mărcilor Motorola, NUK și Swissvoice, oferind o gamă de peste 600 de produse electronice de top.

Cu o vechime de peste 40 de ani pe piața produselor electronice, Alecto livrează calitate, siguranță și funcționalitate — prin tehnologia inovativă și sistemul de control al calității aplicate fiecărui produs dezvoltat.

Produsele din gama Alecto sunt disponibile în magazine baby şi on-line, inclusiv pe magazinul nostru on-line Primele Cumpărături.

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate