Pentru noi, Humana este mai mult decât un nume – este o promisiune. Tot ceea ce facem se învârte în jurul omului și a dezvoltării sale. Bazându-ne pe coeziunea dintre natură și știință, oferim o nutriție de înaltă calitate atent adaptată fiecărei etape specifice de dezvoltare a micuțului tău.

Când vine vorba de bunăstarea copilului tău, știm că îți dorești tot ce e mai bun. Pentru a-ți oferi exact acest lucru, la Humana calitatea și siguranța sunt întotdeauna pe primul loc. Fie că este vorba de lapte formula pentru sugari, alimente pentru sugari sau alimente destinate unor scopuri medicale speciale, produsele noastre conțin numai ingrediente atent selecționate. Toate materiile noastre prime pot fi urmărite începând de la origine și sunt prelucrate cu cea mai mare grijă și în condiții stricte de igienă. În același timp, numeroase verificări garantează o calitate controlată în armonie cu natura. Prin aceasta, asigurăm în mod constant siguranța produselor pentru cel mai important lucru din viața ta: COPILUL DVS.

Ca marcă globală de alimente pentru copii, suntem inspirați de părinți și bebeluși în fiecare zi. În plus, ascultăm cu mare atenție ceea ce tu și micuțul tău aveți nevoie pentru a face față provocărilor de zi cu zi și a vă bucura de momentele prețioase petrecute împreună. Acest lucru ne permite să optimizăm soluțiile pentru aceste nevoi pe măsură ce vă însoțim în călătoria voastră fascinantă. Fie că este vorba de lapte pentru copii, hrană pentru copii sau alimente speciale, produsele noastre sunt dovedite științific și se bazează pe cele mai recente informații în materie de nutriția sugarilor. Nu este de mirare că nu numai părinții, ci și medicii și moașele au încredere și recomandă produsele noastre în peste 60 de țări din întreaga lume.

HUMANA – calitate germana

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate