Produsele alimentare pentru bebeluși Hero Baby Spania sunt dezvoltate în conformitate cu cele mai recente descoperiri în nutriția sugarilor și cu recomandările internaționale ESPGHAN, care definesc necesitățile nutritive ale unui bebeluș în timpul primilor ani de viață. În cadrul strategiei internaționale de prevenție a obezității infantile și a bolilor asociate, experții Institutului de Nutriție pentru Sugari Hero sunt implicați activ în proiecte de cercetare în colaborare cu universități, spitale și centre de cercetare din 8 țări europene.

Produsele Hero Baby au la bază dorința de a oferi hrană sănătoasă și cât mai bogată nutritiv pentru sugari și copii mici, folosind ingrediente selecționate cu atenție doar din surse certificate. Produsele Hero Baby nu conțin aditivi sau conservanți artificiali, fiind procesate cât mai puțin posibil pentru a menține calitățile ingredientelor, gustul și textura fructelor și legumelor folosite.

Produsele din gama Hero Baby Solo dețin certificarea de produse ecologice.

Produsele Hero Baby sunt disponibile în supermarketuri, hypermarketuri, baby shops şi online, inclusiv în magazinul nostru, Primele Cumpărături.

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate