Produsele alimentare pentru bebeluși Hero Spania sunt dezvoltate în conformitate cu cele mai recente descoperiri în nutriția sugarilor și cu recomandările internaționale ESPGHAN, care definesc necesitățile nutritive ale unui bebeluș în timpul primilor ani de viață. În cadrul strategiei internaționale de prevenție a obezității infantile și a bolilor asociate, experții Institutului de Nutriție pentru Sugari Hero sunt implicați activ în proiecte de cercetare în colaborare cu universități, spitale și centre de cercetare din 8 țări europene.

Produsele Hero au la bază dorința de a oferi hrană sănătoasă și cât mai bogată nutritiv pentru sugari și copii mici, folosind ingrediente selecționate cu atenție doar din surse certificate. Produsele Hero nu conțin aditivi sau conservanți artificiali, fiind procesate cât mai puțin posibil pentru a menține calitățile ingredientelor, gustul și textura fructelor și legumelor folosite.

Produsele din gama Hero Baby Solo dețin certificarea de produse ecologice.

Ca distribuitor de produse ecologice, firma noastră este certificată de Bio Garantie,  organism de control și certificare, membru al Grupului Easy-Cert.

Produsele Hero sunt disponibile în supermarketuri, hypermarketuri, baby shops şi online, inclusiv în magazinul nostru, Primele Cumpărături.

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate