Colief® Infant Drops este un produs 100% natural ce poate ajuta la continuarea alăptării sau, după caz, previne trecerea la o formulă de lapte scumpă, hipoalergenică.

Colief® Infant Drops poate fi folosit încă de la naștere, la fiecare masă a sugarului (dar nu mai mult de 7 mese pe zi) până în jurul vârstei de 3-4 luni.

La această vârstă, organismul bebelușului ar trebui să producă suficientă lactază, iar cantitatea de Colief® Infant Drops poate fi scăzută treptat.

Colief® Infant Drops a apărut în urma eforturilor unei mame, Mary Buckley, a cărei fiică, Rebecca, plângea tot timpul. În încercarea disperată de a găsi o soluţie, ea s-a adresat medicului personal pentru ajutor, vizitându-l cu sugarul de două-trei ori pe săptămână. În cele din urmă, acesta a ajuns la concluzia că plânsul sugarului se poate datora insuficienţei de enzimă lactază. El şi-a amintit că a văzut în SUA produse pe bază de lactază, care permiteau adulţilor cu deficienţă de lactază să consume lapte şi produse lactate, fără a mai suporta efectele secundare neplăcute (balonare, gaze în exces şi crampe intestinale) şi i-a povestit mămicii despre ele.

Atunci, Mary s-a gândit că lactaza ar putea fi special adaptată şi pentru sugarii cu deficit temporar de lactază. Astfel au apărut picăturile Colief® cu enzimă lactază, lansate de Crosscare Limited în Irlanda în anul 1995.

Susţinut de părinţi şi specialişti de peste 20 ani, Colief® Infant Drops ajută la scindarea lactozei din laptele obişnuit al sugarului, înainte de hrănire, făcându-l astfel uşor de digerat.

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate