Aleva Naturals înseamnă produse canadiene vegane de îngrijire pentru bebeluși, copii și mame — produse fabricate exclusiv din ingrediente naturale, pe bază de plante, fără aditivi sau chimicale periculoase. Lansată în 2008, gama de produse Aleva Naturals e astăzi distribuită în 12 țări din lume, înalta calitate a produselor fiind apreciată de părinții preocupați de sănătatea și starea de bine a lor și a copiilor lor.

Brandul Aleva Naturals a fost fondat de un farmacist cu o vastă experiență în industria cosmeticelor pentru adulți și copii. Lucrul care l-a determinat să-și îndrepte atenția asupra produselor naturale potrivite pentru nou-născuți și bebeluși a fost cazul propriului său copil, pentru care a preparat primele produse de îngrijire pe bază de plante. Cererea tot mai mare pentru produse naturale, 100% sigure și eficiente pentru bebeluși, a determinat expansiunea brandului și a gamei de produse marca Aleva Naturals.

Viziunea Aleva Naturals are la bază grija pentru sănătatea celor mici și nu numai — produsele Aleva Naturals sunt fabricate cu aceeași grijă pentru conservarea mediului, fără a implica testarea pe animale sau practici riscante pentru mediu.

Produsele Aleva Naturals sunt certificate de Vegan.org, fiind realizate din ingrediente exclusiv vegane. Aleva Naturals este membru al Organic Trade Association și al Natural Products Association.

Produsele Aleva Naturals (scutece și șervețele din fibre de bambus nealbite şi biodegradabile, produse pentru curățenie in jurul copilului mic) pot fi cumpărate din farmacii, baby shops şi on-line, inclusiv de pe Primele Cumpărături.

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate