Abela Pharm este un producător sârb de produse farmaceutice de calitate, destinate sănătății întregii familii. Fondată în 2006, compania are la bază dorința de a dezvolta produse și suplimente alimentare din ingrediente naturale. O mare parte din resursele companiei sunt direcționate spre cercetare și dezvoltare, deschizând astfel drumul spre produse inovatoare. Scopul Abela este acela de a livra pe piață produse eficiente, sigure și de calitate.

Preocuparea intensă pentru controlul calității și asigurarea unui ciclu de producție la standarde înalte (prin implementarea GMP și a principiilor HACCP) sunt garanții ale siguranței și eficienței tuturor produselor Abela Pharm.

BULARDI®  FLOW PACK TECHNOLOGY

STABILITATEA PROBIOTICULUI = GARANȚIA EFECTULUI MAXIM
Stabilitate fata de mediul inconjurator

Bulardi Flow Pack

Suntem primii pe piață care utilizăm tehnologia recentă Flow Pack. Blisterele de PVdC sunt introduse într-o folie Flow Pack (strat trilaminar, de aluminiu și polimer) umplută cu gaz inert, prevenind astfel intrarea oxigenului și conferind o stabilitate crescută a produsului față de mediu, temperatură, umiditate și lumină.

 

EXTRA CALITATE, LA ACELAȘI PREȚ

Produsul astfel ambalat este testat în condiții de temperatură de 40°C și de umiditate relativă de peste 60%, demonstrând stabilitatea produsului în interiorul ambalajului și oferind pacienților o extra calitate, la același preț.

 

 

Bulardi este disponibil în farmacii şi on-line, inclusiv în magazinul nostru, Primele Cumpărături.

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate