Alimentația copiilor este un subiect deosebit de important, părinții de azi fiind foarte preocupați să ofere copiilor încă din primele luni de viață o hrană adecvată, sănătoasă. Produsele ORGANIX sunt destinate alimentației sănătoase a copiilor, conținând ingrediente 100% ecologice. Mai mult de atât, Organix își propune să educe și să inspire, oferind sortimente de produse bogate în ingrediente pe care ar trebui să se bazeze obiceiurile alimentare ale copiilor în creștere.

Grație transparenței în prezentarea produselor în raport cu nevoile nutriționale ale copiilor mici, Organix a strâns o adevărată comunitate în jurul produselor sale. Produsele Organix au o promisiune specială: „No junk”, adică fără ingrediente artificiale și adaosuri inutile. Organix își propune să ofere fiecărei familii posibilitatea de a alege o mâncare sănătoasă și în același timp gustoasă, fără compromisuri calitative.

Ca distribuitor de produse ecologice, firma noastră este certificată de Bio Garantie,  organism de control și certificare, membru al Grupului Easy-Cert.

Produsele Organix sunt disponibile într-o gamă variată în farmacii, supermarketuri şi hypermarketuri, dar şi online, inclusiv în magazinul nostru.

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate