Glaxo Smith Klein este una dintre cele mai mari companii de produse farmaceutice din lume, cu o evoluție bazată pe cercetare și dezvoltare continuă. Astăzi, GSK are în jur de 98.000 de angajați în peste 100 de țări. Compania deține 84 de unități de producție în 36 de țări, unde fabrică medicamente, vaccinuri și produse medicale de larg consum. GSK este prezentă pe piața din România încă din anul 1989.

Dintre mărcile de produse deținute de GSK, Superfood Company distribuie produse Parodontax, Sensodyne și Corega.

Parodontax

Pasta de dinți Parodontax este concepută pentru protecția gingiilor, prevenind apariția bolilor gingivale. Sănătatea gingiilor este adesea neglijată, însă pe termen lung sângerările gingivale se pot transforma în parodontoză, deteriorând starea întregii danturi și culminând cu pierderea dinților. Cei mai mulți oameni optează pentru produse de îngrijire dentară cu efect de curățare și albire a dinților, însă gingiile sunt la fel de importante.

Parodontax a creat o formulă specială, care curăță placa bacteriană (principalul factor declanșator al afecțiunilor gingivale) de 4 ori mai bine decât o pastă de dinți obișnuită. De asemenea, formula specială ajută la protecția smalțului dinților. Pasta de dinți Parodontax Complete Protection conține particule ultra-fine de bicarbonat de sodiu, care contribuie la curățarea profundă a plăcii bacteriene și reduce sângerările gingivale cu 50%.

Prin periajul de două ori pe zi cu pasta de dinți și periuța Parodontax, puteți ține la distanță bolile gingivale și parodontoza.

Sensodyne

Gama de îngrijire dentară Sensodyne e recomandarea numărul 1 a medicilor dentiști pentru tratarea sensibilității dentare. Prin cercetare și inovare continuă, specialiștii Sensodyne au creat formule de pastă de dinți care ameliorează durerea dentară.

Cele trei produse inovatoare Sensodyne sunt:

  • Sensodyne Fluoride, lansată în 1980: prima pastă de dinți care conține nitrat de potasiu, ajutând la calmarea durerilor cauzate de nervii din interiorul dinților;
  • Sensodyne Pronamel, lansată în 2006: protejează smalțul dinților față de acțiunea alimentelor acide;
  • Sensodyne Repair & Protect, lansată în 2010: conține 5% NovaMin și fluor, ajută la repararea zonelor sensibile ale dinților.
Corega

Corega oferă produse de îngrijire a protezelor dentare, contribuind la sănătatea și confortul persoanelor care poartă proteză dentară totală sau parțială. Produsele Corega se împart în 2 categorii: tablete efervescente de curățare a protezelor dentare și creme adezive pentru proteze dentare.

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate