Abela Pharm este un producător sârb de produse farmaceutice de calitate, destinate sănătății întregii familii. Fondată în 2006, compania are la bază dorința de a dezvolta produse și suplimente alimentare din ingrediente naturale. O mare parte din resursele companiei sunt direcționate spre cercetare și dezvoltare, deschizând astfel drumul spre produse inovatoare. Scopul Abela este acela de a livra pe piață produse eficiente, sigure și de calitate.

Preocuparea intensă pentru controlul calității și asigurarea unui ciclu de producție la standarde înalte (prin implementarea GMP și a principiilor HACCP) sunt garanții ale siguranței și eficienței tuturor produselor Abela Pharm.

Din portofoliul nostru de produse Abela Pharm fac parte Bulardi (pentru copii si adulti), Herbiko Sirop (pentru copii si adulti) si Herbiko Pruna africană — disponibile în farmacii şi on-line, inclusiv în magazinul nostru, Primele Cumpărături.

 

BULARDI®  FLOW PACK TECHNOLOGY

STABILITATEA PROBIOTICULUI = GARANȚIA EFECTULUI MAXIM
Stabilitate fata de mediul inconjurator

Bulardi Flow Pack

Suntem primii pe piață care utilizăm tehnologia recentă Flow Pack. Blisterele de PVdC sunt introduse într-o folie Flow Pack (strat trilaminar, de aluminiu și polimer) umplută cu gaz inert, prevenind astfel intrarea oxigenului și conferind o stabilitate crescută a produsului față de mediu, temperatură, umiditate și lumină.

 

EXTRA CALITATE, LA ACELAȘI PREȚ

Produsul astfel ambalat este testat în condiții de temperatură de 40°C și de umiditate relativă de peste 60%, demonstrând stabilitatea produsului în interiorul ambalajului și oferind pacienților o extra calitate, la același preț.

 

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate