Alternative fără gluten din Suedia

De mai bine de 25 de ani Semper este alături de persoanele care sunt nevoite să urmeze o dietă fără gluten, portofoliul de produse certificate destinate acestei categorii crescând de la an la an. Portofoliul de produse include o mare varietate de pâine, cereale pentru micul dejun, paste, fursecuri, biscuiți, gustări și amestecuri de făină pentru toate modurile de gătit, inclusiv coacere.

Multe dintre produsele Semper conțin ovăz pur. Acesta este cultivat în câmpuri special selectate, al căror sol nu a fost cultivat cu alte culturi de cereale în ultimii doi ani. Câmpurile sunt atent inspectate, iar recoltarea și producția se fac sub un strict control al calității, astfel încât riscul de interferență cu alte cereale ce conțin gluten să fie eliminat.

Totodată, multe dintre produsele Semper au primit și certificarea FODMAP Friendly, ceea ce înseamnă că sunt potrivite în dieta FODMAP recomandată de specialiști în sindromul colonului iritabil, precum și în alte afecțiuni digestive.

Indiferent de dieta pe care trebuie să o urmeze, toată lumea ar trebui să aibă dreptul să aleagă din mai multe arome și gusturi diferite, pentru toate ocaziile. Semper dezvoltă permanent produse noi și le îmbunătățește constant pe cele deja existente, drept pentru care acum este lider de piață în țările nordice în ceea ce privește produsele fără gluten.

Toată lumea are dreptul la varietate și libertate de alegere! 

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate