Compania Himalaya a fost fondată în anul 1930 de către M. Manal, cu viziunea clară de a aplica principiile ayurvedice într-o formă adecvată și de a desluși misterul unui sistem de medicină vechi de peste 5000 de ani. Acest demers a implicat studiul textelor ayurvedice antice, selecția și testarea ierburilor indigene și crearea unor formule farmaceutice care să corespundă standardelor farmaciei contemporane.

Cercetarea plantelor cu multiple proprietăți vindecătoare a devenit fundamentul operațiunilor companiei. Himalaya a folosit, în premieră, atât secretele medicinei ayurvedice cât și principiile medicinei moderne pentru a crea produse naturale și benefice pentru tratarea mai multor tipuri de afecțiuni și sensibilități.

Astăzi, produsele Himalaya sunt recomandate de peste 400.000 de doctori din întreaga lume și sunt distribuite în 90 de țări. Compania a primit certificarea ISO 9001:2000 în anul 2003, atestând angajamentul acesteia de a aplica standarde înalte de calitate în fabricarea fiecărui produs.

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate